Plaats delict schoonmaken

Wanneer er ergens een plaats delict moet worden schoongemaakt is er vaak sprake van een overlijden of zal de ruimte uitgebreid onder het bloed zitten.

Andere lichaamssappen kunnen aanwezig zijn door de ontstane situatie in de woning, het pand of een andere ruimte. Voor de meeste mensen is het schoonmaken na een overlijden, schoonmaken na een (zelf)moord of een andere situatie emotioneel zwaar. Het neutraliseren van een lijkgeur, het verwijderen van lijkvocht, het schoonmaken van bloedsporen en het verwijderen van andere lichaamssappen en -gassen is een hels karwei. Dit karwei moet specialistisch worden aangepakt. Margron Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het schoonmaken van crime scenes. Wij zijn 7 dagen per week, van 08.00 tot 22.00, bereikbaar op 06 – 44 18 16 21. Neem vrijblijvend contact op voor advies in uw situatie.

Verwijderen van geuren

Het verwijderen van geuren welke zijn ontstaan door situaties op een plaats delict zijn vaak lastig te verwijderen. Vooral wanneer er een lichaam is ontbonden op het plaats delict. Het verwijderen van een lijkgeur is erg lastig. De lijkgeur ontstaat door allerlei chemische verbindingen. Voordat de lijkgeur kan worden geneutraliseerd moet eerst de oorzaak van de lijkgeur aan het licht worden gebracht. Wanneer de oorzaak is gevonden worden er middels specialistische methoden de lijkgeur geneutraliseerd.

Plaats delict schoonmaken met spoed

Wij snappen dat een plaats delict met spoed moet worden schoongemaakt. Margron Schoonmaak kan doordat zij zijn gevestigd door heel Nederland vaak binnen 24 uur uw plaats delict schoonmaken. U kunt 7 dagen per week, van 08.00 tot 22.00 contact opnemen via 06 – 44 18 16 21. Wij geven u graag vrijblijvend advies over uw situatie!