Plaats delict schoonmaken

De plaats delict schoonmaken vraagt om een professionele aanpak. Het is vrouwelijke werk, waarbij hygiëne belangrijker is dan in veel andere situaties. Bovendien laten we de locatie altijd weer veilig achter, door verder te kijken dan visueel schoon.

Op plekken waar zelfs een bloedspetter of ziekteverwekkende aërogenen tot gezondheidsrisico’s kunnen leiden laten we niets aan het toeval over. Een plaats delict kent risico’s op besmetting met bijvoorbeeld besmetting met hiv, tuberculose, hepatitis C, herpes en E. coli. Daarom zorgen we voor de uiterst grondige reiniging, bijvoorbeeld na een overlijden of een (zelf) moord.  

Tip: met spoed de plaats delict schoonmaken? Bel ons op telefoonnummer 06 44 18 16 21. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, in ieder geval tussen 8:00 en 22:00 uur.

Schoner dan een ziekenhuisomgeving

Voor het schoonmaken van een plaats delict hanteren we bij Margron Schoonmaak strikte richtlijnen op het gebied van veiligheid, professionaliteit en hygiëne. Onze systematische werkwijze garandeert een omgeving die schoner en hygiënischer is dan de gemiddelde ziekenhuisomgeving. We reinigen en desinfecteren, om alle risico’s op een eventuele besmetting weg te nemen.

Dus is er sprake van een schadelijke biologische verontreiniging of gaat het om andere extreme vervuilingen of een specifieke nare geur? We verwijderen de lijkgeur en andere geuren. Bovendien zorgen we voor een grondige sanering. Het resultaat is een schone en hygiënische ruimte, waarbij we die natuurlijk zo min mogelijk beschadigen.

Wij herstellen de kamer of de ruimte van een plaats delict naar de oorspronkelijke staat. Op die manier garanderen we een veilige en leefbare situatie, waarin niets meer herinnert aan het delict dat er heeft plaatsgevonden.

Professionele schoonmaak

Onze schoonmaak- en reinigingsprofessionals voor de plaats delict doorlopen een specifieke training, voordat ze aan het werk gaan met dit type uitdagende opdrachten. Dit betekent dat u kunt rekenen op professionals die weten hoe ze moeten omgaan met bloed, menselijk lichaamssappen en ander biohazardous-afval. 

Wij kennen het gevaar van deze stoffen en de risico’s van bijvoorbeeld een infectie of een ziekte. Hierop passen we de werkwijze aan, om u zo mogelijk grondig als veilig en uitermate hygiënisch van dienst te kunnen zijn. Het is een belangrijk onderdeel van onze professionele schoonmaak, door specialisten die weten wat ze doen.

Op die manier gaan we bij het schoonmaken van de plaats delict verder dan ‘schijnschoon’. We reinigen grondig, om het biohazardous-afval volledig te verwijderen en op de juiste manier af te voeren.

We kunnen u op ieder plaats delict van dienst zijn met de professionele schoonmaak. Dankzij onze ervaring op zelfs locaties zoals hotels, bioscopen, restaurants, kerken en andere locaties weten we bovendien hoe we schade aan de omgeving kunnen voorkomen.

Schoonmaakspecialisten in beschermende kleding

Onze specialisten om een plaats delict schoon te maken zijn goed opgeleid en uitgebreid getraind om dit op de juiste wijze te doen. We hebben de hygiëne hoog in het vaandel staan, net als de veiligheid en professionaliteit. Dat blijkt zowel uit onze aanpak als uit bijvoorbeeld de beschermende kleding die we natuurlijk dragen.

We gebruiken professioneel beschermende kleding, respirators en gezichtsbescherming. Bovendien gebruiken we de beschermende materialen maximaal één keer, om eventuele besmettingen uit te kunnen sluiten. We verwerken het medisch afval op de wijze zoals dat bedoeld is, zodat u ook daar natuurlijk geen omkijken naar heeft.

Daarnaast werken we met industriële schoonmaak- en reinigingsproducten. Ze zijn specifiek geschikt om de plaats delict schoon te maken. Dat geldt ook voor onze ontgeurders, de gereedschappen en andere benodigde materialen. Op die manier herstellen we de locatie in de originele staat, waarbij we natuurlijk zo min mogelijk schade veroorzaken aan de omgeving.

Na de schoonmaak van de plaats delict

Na de schoonmaak van de plaats delict laten we de kamer of ruimte natuurlijk weer netjes achter. We zorgen ervoor dat er geen besmettingen meer kunnen ontstaan en verwijderen natuurlijk de nare geur waarvan sprake is. Op die manier herstellen we de ruimte in de originele staat, uiteraard zonder die onnodig te beschadigen. Het resultaat is een grondig gereinigde ruimte, waarin niets meer herinnert aan wat er eerder heeft plaatsgevonden. Zo zorgen we voor de professionele schoonmaak van een plaats delict, precies zoals u dat wenst.

 

Plaats delict schoonmaken

Zoekt u specialisten die de plaats delict schoonmaken? Wij hebben daarmee de ervaring waar u naar op zoek bent. Dus twijfelt u over wat er precies moet gebeuren of zoekt u een specialist die aan een half woord genoeg heeft? We werken vaak samen met diverse instanties, zodat u daar niet tussen hoeft te zitten.

We werken voor bijvoorbeeld families en andere particulieren, net als woningbouwverenigingen en officiële instanties. Dat betekent dat we door de jaren heen van alles voorbij hebben zien komen. Iedere situatie is uniek, al weten onze professionals precies wat er nodig is om de ruimte grondig, hygiënisch en veilig te reinigen. Wij zorgen er op die manier voor dat u zich daar geen moment zorgen om hoeft te maken.

Dus wilt u zeker weten dat de plaats delict grondig wordt schoongemaakt, zonder risico op een eventuele besmetting? We leggen u graag de precieze werkwijze uit. Of beantwoorden uw vragen over de locatie, hoe we te werk gaan en hoe snel we kunnen zorgen voor de hygiënische en veilige reiniging. 

Wilt u de plaats delict schoonmaken of heeft u vragen over ons werkwijze? We zijn 7 dagen per week bereikbaar, tussen 8:00 en 22:00 uur. Bel ons op telefoonnummer 06 44 18 16 21, dan vertellen we u graag meer.