Plaats delict schoonmaken

In het dagelijks leven zijn niet veel mensen zich ervan bewust dat ze lopen over plaatsen die misschien ooit “plaats delict” waren. Toch zijn er regelmatig locaties die door een misdrijf zó zijn aangedaan, dat grondige schoonmaak van de plaats delict daarna noodzakelijk is. Sporen op een plaats delict worden door forensisch onderzoekers veiliggesteld en de politie gebruikt deze als aanwijzingen om de toedracht en de dader(s) van een misdrijf te achterhalen. Daarna wordt de plaats delict door de politie vrijgegeven. Dan is het wenselijk om de locatie zo snel mogelijk te reinigen en terug te brengen naar de oude staat. Op die manier kan een ruimte na korte tijd weer in gebruik genomen worden of aangeboden worden voor huur of verkoop.

Een plaats delict schoonmaken is een specialistische klus die vraagt om een professionele aanpak. Goede hygiëne en het juist afvoeren van bio medisch afval is daarbij enorm belangrijk. Bovendien laten we de locatie altijd weer veilig achter, door verder te kijken dan visueel schoon.

Op plekken waar zelfs een bloedspetter of ziekteverwekkende aërogenen tot gezondheidsrisico’s kunnen leiden laten we niets aan het toeval over. Een plaats delict kent risico’s op besmetting met bijvoorbeeld besmetting met hiv, tuberculose, hepatitis C, herpes en E. coli. Daarom zorgen we voor de uiterst grondige reiniging, bijvoorbeeld na een overlijden of een (zelf) moord.

Tip: met spoed de plaats delict schoonmaken? Bel ons op telefoonnummer 06 44 18 16 21. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, in ieder geval tussen 8:00 en 22:00 uur.

Wij helpen u graag!

Plaats delict laten schoonmaken? Margron staat voor u klaar! 

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Schoonmaak van een plaats delict uitgevoerd door Margron

Zijn er risico's op een plaats delict?

Als het ondenkbare is gebeurd in uw huis, restaurant, kerk, bioscoop of andere locatie dan heeft dat grote impact. Het schoonmaken daarvan wilt u daarbij liever niet overlaten aan familie, huisgenoten of personeel. In de eerste plaats omdat u hen geen onnodig groot trauma wil bezorgen. Maar daarnaast is het ook van groot belang dat de plaats delict op vakkundige wijze gereinigd wordt.

Op professionele wijze reinigt Margron Schoonmaak plekken waar ziekteverwekkende aërogenen of zelfs enkele bloedspatten tot gezondheidsrisico’s kunnen leiden. Een plaats delict kent risico’s op besmetting met bijvoorbeeld hiv, tuberculose, hepatitis C, herpes en E. coli. Daarom laten onze professionals niets aan het toeval over en zorgen ze voor een uiterst grondige reiniging.

Een plaats delict schoonmaken is een uitdagende klus. We hanteren hiervoor dan ook strikte richtlijnen op het gebied van veiligheid, professionaliteit en hygiëne. Onze schoonmaak- en reinigingsprofessionals doorlopen een specifieke training voordat zij op dergelijke locaties aan het werk gaan. Zij doen daarbij ook alle nodige kennis op om op de juiste manier om te gaan met bloed, lichaamssappen en ander bio-medisch afval.

Bij het reinigen van een plaats delict is het inschakelen van een professionele schoonmaakdienst noodzakelijk. Margron Schoonmaak is u graag van dienst.

Specialistische schoonmaak door heel Nederland

Wij werken onder meer in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Zwolle, Leeuwarden, Den Haag, Alkmaar en Enschede.

Schoner dan een ziekenhuisomgeving

Professionals van Margron Schoonmaak kennen het gevaar van het werken op een plaats delict én de risico’s op bijvoorbeeld een infectie of een ziekte. Onze werkwijze is hier volledig op aangepast. Zo kunnen wij u op een veilige en uitermate hygiënische wijze van dienst zijn. We reinigen en desinfecteren de plaats delict en eventueel omliggende ruimtes, om zodoende alle risico’s op een mogelijke besmetting weg te nemen. Bio-medisch afval wordt volledig verwijderd en op de correcte wijze afgevoerd, waarna de plaats delict grondig wordt gereinigd. Op die manier gaan we bij het schoonmaken verder dan ‘schijnschoon’. Sterker nog; een plaats delict die is schoongemaakt door Margron Schoonmaak is schoner dan de gemiddelde ziekenhuisomgeving. Écht schoon dus. 

Is er sprake van een schadelijke biologische verontreiniging of gaat het om andere extreme vervuilingen of een specifieke nare geur? Ook dat moet op professionele wijze worden verwijderd. Bovendien zorgen we voor een grondige sanering. Het resultaat is een schone en hygiënische ruimte, die we natuurlijk zo min mogelijk beschadigen. Wij herstellen de kamer of de ruimte van een plaats delict naar de oorspronkelijke staat. Op die manier garanderen we een veilige en leefbare situatie, waarin niets meer herinnert aan het delict dat er heeft plaatsgevonden. 

Wanneer de plaats delict volledig is gereinigd en hersteld, kunt u de ruimte weer opnieuw in gebruik nemen, verhuren of te koop aanbieden. Dit maakt onze professionele schoonmaakwerkzaamheden ook voor woningbouwverenigingen uiterst interessant. Doordat een woning snel weer verhuurd kan worden, heeft een misdrijf zo min mogelijk negatief effect op de huurinkomsten. Het inhuren van een schoonmaakbedrijf verdient zich op die manier dus snel terug.

Wij helpen u graag!

Plaats delict laten schoonmaken? Margron staat voor u klaar! 

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Plaats delict schoonmaker in beschermende kleding

Onze specialisten zijn goed opgeleid en uitgebreid getraind om het schoonmaken van een plaats delict op de juiste wijze uit te voeren. We hebben hygiëne hoog in het vaandel staan, net als veiligheid en professionaliteit. Dat blijkt zowel uit onze aanpak als uit bijvoorbeeld de beschermende kleding die we dragen. 

Bij het schoonmaken gebruiken we professionele beschermende kleding, respirators en gezichtsbescherming. Bovendien gebruiken we de beschermende materialen maximaal één keer, om eventuele besmettingen te voorkomen. We verwerken het bio-medisch afval op de wijze zoals dat bedoeld is, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft. 

Daarnaast werken we met industriële schoonmaak- en reinigingsproducten. Deze producten zijn specifiek geschikt om een plaats delict schoon te maken. Dat geldt ook voor onze ontgeurders, de gereedschappen en andere materialen die wij gebruiken. We herstellen daarmee de locatie in de originele staat, waarbij we natuurlijk zo min mogelijk schade veroorzaken aan de omgeving.

Crime scene reinigen en lijkgeur verwijderen

Bij het schoonmaken van een plaats delict hoort in veel gevallen ook het verwijderen van lijkgeur. Na het overlijden gaat een lichaam vrij snel over tot ontbinding. De uitgesproken en onaangename geur die daarbij hoort is niet eenvoudig te verwijderen. 

Bij het schoonmaken wordt goed onderzocht waar de lijkgeur zich genesteld heeft. Dit kan in meubels zijn, maar ook in muren en vloeren. Het complexe proces om de onaangename geur te neutraliseren moet altijd door een professional worden uitgevoerd. In dit geval geldt: hoe sneller we worden ingeschakeld, hoe beter. Behalve de plaats delict worden ook de ruimtes daar om heen gecontroleerd. Indien nodig zullen we ook daar schoonmaken en lijkgeur neutraliseren, zodat men zeker weet dat de geur na het schoonmaken echt helemaal verdwenen is.

Aangedane meubels afvoeren

De meubels die in een ruimte staan waar zich een plaats delict bevindt kunnen behoorlijk zijn aangetast. Dit kan komen door bloed of lichaamssappen, maar ook door de chemische verbindingen die ontstaan bij de ontbinding van een lichaam. Deze gassen nestelen zich in de gehele ruimte en kunnen dus ook in meubels trekken. Los van de nare geur en vaak vieze vlekken, kunnen de bacteriën ook echt een gevaar voor de gezondheid vormen. 

Bij het schoonmaken van een plaats delict controleren en reinigen wij de gehele ruimte. Daarbij kijken we dus ook naar de spullen en meubels die zich daar bevinden. In veel gevallen kunnen meubels vanwege veiligheidsoverwegingen beter niet meer worden hergebruikt. Om uw en onze gezondheid te beschermen zullen aangedane meubels op een veilige en verantwoorde manier worden afgevoerd.

Wij helpen u graag!

Plaats delict laten schoonmaken? Margron staat voor u klaar! 

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Bio-medisch afval verwijderen

Wanneer we praten over bio-medisch afval, hebben we het over lichaamsvloeistoffen, bloed, menselijk weefsel en gebruikte medische benodigdheden. Bij die laatste kunt u denken aan verband, mondmaskers en handschoenen. Dit is afval dat niet zomaar in een vuilcontainer terecht mag komen. Om gevaar voor de gezondheid te voorkomen, werkt Margron Schoonmaak bij het verwijderen van bio-medisch afval volgens strikte protocollen. Op die manier voeren wij het afval vakkundig en veilig af naar de daarvoor bestemde locatie. 

Bio-medisch afval kan besmettelijke materialen bevatten en daardoor erg schadelijk zijn voor de gezondheid. Een verkeerde, onprofessionele werkwijze kan ervoor zorgen dat de schoonmaker of nabestaanden besmet raken met bijvoorbeeld hiv, hepatitis C, tuberculose, E. coli of herpes. Deze risico’s mogen niet onderschat worden. Door het schoonmaken van een plaats delict uit te besteden aan Margron Schoonmaak, weet u zeker dat de werkzaamheden op specialistische wijze worden uitgevoerd. Veiligheid staat voorop!

Wij helpen u graag!

Plaats delict laten schoonmaken? Margron staat voor u klaar! 

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Na de schoonmaak van de plaats delict

Na de schoonmaak van de plaats delict laten we de kamer of ruimte natuurlijk weer netjes achter. We zorgen ervoor dat er geen besmettingen meer kunnen ontstaan en verwijderen de nare geur waarvan sprake is. Op die manier herstellen we de ruimte in de originele staat, uiteraard zonder die onnodig te beschadigen. Het resultaat is een grondig gereinigde ruimte, waarin niets meer herinnert aan wat er eerder heeft plaatsgevonden. Zo zorgen we voor de professionele schoonmaak van een plaats delict, precies zoals u dat wenst.

Plaats delict schoonmaken op iedere locatie

Door de grillen van misdrijf kan een plaats delict overal ontstaan. Gelukkig zijn wij op vrijwel iedere locatie inzetbaar voor schoonmaak en het verwijderen van lijkgeur. Dat kan bij u thuis zijn, maar we hebben ook ruime ervaring met openbare locaties zoals hotels, bioscopen, kerken en restaurants. 

Margron Schoonmaak streeft er te allen tijde naar om bij het schoonmaken van een plaats delict zo min mogelijk overlast en schade aan de omgeving te veroorzaken. We gaan discreet te werk en zorgen ervoor dat de plaats delict herstelt wordt naar de oude staat. Na het schoonmaken zal niets op de locatie nog doen herinneren aan het delict dat er heeft plaatsgevonden. De ruimte kan na schoonmaak dan ook snel weer in gebruik worden genomen of opnieuw verhuurd of verkocht worden.

Kosten schoonmaak van een plaats delict

We begrijpen dat het prettig is om vooraf te weten wat de kosten zijn van het schoonmaken van een plaats delict. Hier is echter geen standaard bedrag voor te noemen. Iedere situatie is uniek. De schoonmaak van een plaats delict is dan ook altijd maatwerk. Wanneer u contact ons opneemt, bespreken we alle omstandigheden die van invloed zijn op de werkzaamheden. Op basis daarvan kunnen we dan vooraf een specifieke offerte maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Bij het maken van een prijsopgaaf voor plaats delict schoonmaak, houden wij onder andere rekening met:

  • de staat van ontbinding waarin de overledene zich bevindt;
  • de grootte van de aangedane ruimtes;
  • de bronnen en intensiteit van de lijkgeur
  • de mate waarin lijkgeur en lijkvocht zijn doorgedrongen in muren en vloeren;
  • het type vloer
  • de hoeveelheid (bio-medisch) afval dat moet worden afgevoerd.
 

Wij helpen u graag!

Plaats delict laten schoonmaken? Margron staat voor u klaar! 

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Met spoed een crime scene laten schoonmaken

In vrijwel de meeste gevallen van plaats delict schoonmaak of schoonmaken na overlijden is spoed geboden. Geen probleem! In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 48 uur aan het werk gaan met een team professionele schoonmakers. Ook als iedere minuut telt, zijn we u graag van dienst. Geef dit duidelijk aan tijdens ons contact, dan bekijken we de mogelijkheden om zo snel mogelijk op locatie aanwezig te zijn. Bel hiervoor met 06-44181621 (in ieder geval bereikbaar tussen 8.00u – 22.00u, ook op zon- en feestdagen).

Wij zijn gespecialiseerd in onder meer

Plaats delict schoonmaak

Zoekt u specialisten die de plaats delict schoonmaken? Wij hebben alle ervaring waar u naar op zoek bent.

Elke situatie is uniek, maar onze professionals weten altijd precies wat er nodig is om de ruimte grondig en veilig te reinigen. Wij zorgen er op die manier voor dat u zich daar geen moment zorgen om te maken. 

Dus wilt u zeker weten dat de plaats delict grondig wordt verwijderd, zonder risico op een eventuele besmetting? We leggen u graag onze werkwijze uit. Margron schoonmaak is er in uiteenlopende situaties aangaande een plaats delict schoonmaak.

Wilt u de plaats delict laten schoonmaken of heeft u vragen over ons werkwijze? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, tussen 8:00u en 22:00u. Bel ons op telefoonnummer 06-44181621. Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden m.b.t. een plaats delict schoonmaak.

Wij helpen u graag!

Plaats delict laten schoonmaken? Margron staat voor u klaar! 

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze expert Ron Slaats.