Lijkvocht laten verwijderen

Een ontbonden lichaam zorgt voor een extreem uitgesproken geur. Als een levenloos lichaam langer op één plek blijft liggen zorgt de ontbinding ervoor dat er allerlei lijkvocht vrijkomt en zich in de vloer bindt.

Naast dat de extreem uitgesproken lijkgeur verwijderd moet worden zal ook het lijkvocht moeten worden verwijderd.

Het is van enorm belang dat dit op een professionele wijze gebeurt. Een ontbonden lichaam brengt allerlei gevaarlijke bacteriën met zich mee. Het is daarom extreem gevaarlijk voor de gezondheid om dit zelf schoon te maken. Een professioneel team met jarenlange ervaring in de schoonmaak na overlijden moet u hiervoor inschakelen.

Margron Schoonmaak staat voor u klaar. Wij zijn bereikbaar, 7 dagen per week, op 06 – 44 18 16 21 (van 08.00 tot 22.00). Vaak kunnen wij binnen 24 uur uw woning al schoonmaken.

Het ontbindingsproces

De lijkgeur en het lijkvocht ontstaan door het ontbindingsproces van het lichaam. Bij de ontbinding van een lichaam komen zogeheten aminen vrij. Deze aminen zijn de afbraakprocessen van vetzuren, eiwitten en aminozuren en andere lichaamseigen stoffen.

Het verwijderen van de lijkgeur

Het weghalen van een lijkgeur uit een woning is een extreem specialistische taak. Doordat de lijkgeur bestaat uit allerlei chemische verbindingen. Om deze goed te kunnen neutraliseren moet er allereerst met apparatuur de bron van de geur worden gevonden. Nadat de bron is vastgesteld worden er verschillende specialistische methoden ingezet om de lijkgeur te neutraliseren. Dit is niet alleen fijn maar zorgt er ook voor dat de woning weer (veilig) bewoonbaar wordt.

Lijkvocht met spoed laten verwijderen

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is om een woning, pand of andere ruimte te hebben waar een lijkgeur en lijkvocht aanwezig is. Margron kan vaak binnen 24 uur al uw woning schoonmaken. Doordat wij zijn gevestigd door heel Nederland. Het is ook van belang om zo snel mogelijk over te gaan tot schoonmaak omdat de lijkgeur en het lijkvocht zich alleen maar verder ontwikkelen en nestelen in muur en vloer.

U kunt 7 dagen per week, van 08.00 tot 22.00 contact opnemen met Margron Schoonmaak via 06 – 44 18 16 21. Wij brengen allereerst een vrijblijvende offerte uit. Neem gerust contact op voor advies.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze expert Ron Slaats.