Schoonmaak na (zelf)moord

Wanneer er ergens een zelfmoord of moord plaats heeft gevonden, is het goed mogelijk dat de ruimte uitgebreid onder het bloed zit.

Ook andere lichaamssappen zullen rijkelijk aanwezig zijn. Daarnaast is er een grote kans op ernstige beschadigingen in de ruimte. Het zal een schokkende en traumatische ervaring zijn om zo’n ruimte aan te pakken en schoon te maken. Het ontdoen van lijkengeur, lichaamssappen en – gassen is een onmogelijke taak voor mensen die hiervoor niet de juiste kennis en bagage bezitten. Het is noodzakelijk deze schoonmaak te laten verrichten door een team van gespecialiseerde, professionele schoonmakers. Zo’n team is hier speciaal voor opgeleid, en is in het bezit van de juiste uitrusting. Hierbij valt te denken aan vakkundige apparatuur, gespecialiseerde kennis en professionele schoonmaakmiddelen.

Gespecialiseerd in schoonmaak na moord of zelfmoord

Margron Schoonmaak is gespecialiseerd en deskundig in het schoonmaken na zelfmoord of moord. Wij zullen ervoor zorgdragen dat de ruimte weer een gezonde, schone en bewoonbare leefruimte zal zijn, zonder de angst nog iets aan te treffen van wat er heeft plaatsgevonden. Bij het schoonmaken na zelfmoord of moord is het uitermate van belang om alle voorwerpen uit de ruimte die geïnfecteerd zijn geraakt te verwijderen. Verder zullen onze deskundige schoonmakers de ruimte desinfecteren, reinigen, en besmette delen behandelen en herstellen.

Geuren verwijderen

De geur van een ontbonden lichaam zal door de specialistische schoonmaak
worden verwijderd. Daarbij is het van groot belang om de bronnen van lijkenlucht, die uit verschillende chemische verbindingen voortkomen, accuraat op te sporen om deze te kunnen verdrijven. Hiervoor gebruiken onze vakkundig, opgeleide mensen apparatuur. Het is bij zelfmoord of moord bijna vanzelfsprekend dat het lijkenlucht diep in het beton is getrokken en daarbij is specialistische schoonmaak absoluut genoodzaakt. Lijkenlucht moet te allen tijde geneutraliseerd en verwijderd worden om gezondheidsproblemen te voorkomen. Schoonmaken na zelfmoord of moord heeft als doel de ruimte weer leefbaar en een optimaal gezond te maken. Margron Schoonmaak zorgt ervoor dat de ruimte na de schoonmaak weer echt schoon zal zijn en geheel veilig voor de gezondheid. U kunt met Margron Schoonmaak vrijblijvend contact opnemen door middel van het telefoonnummer: 0644181621. Ook is het mogelijk om contact te zoeken via ons contactformulier of whatsapp.

Wij zijn u graag van dienst!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze expert Ron Slaats.