Woning schoonmaken na overlijden

Wilt u uw woning schoonmaken na overlijden? Kies ervoor om dit via een professioneel bedrijf te laten doen. Het ontbindingsproces van een levenloos lichaam brengt vele gevaarlijke bacteriën met zich mee. Dit zorgt ervoor dat het schoonmaken van het lijkvocht, het neutraliseren van de lijkgeur en het ontruimen van de aangedane meubels door een specialist moet worden uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de woning voor toekomstige bewoners veilig te bewonen is. Daarnaast voorkomt het ook dat u ernstige ziektes oploopt door deze klus zelf, met slecht materiaal, uit te voeren.

Het ontbindingsproces

Een levenloos lichaam begint al snel te ontbinden. Dit is een proces waar een langere periode overheen gaat. Echter komt er al vrij snel een lijkgeur en lijkvocht vrij. Deze lijkgeur is ontzettend hardnekkig en moeilijk te verwijderen. Daarbij komt ook nog eens kijken dat het lijkvocht en de lijkgeur gevaarlijk zijn voor toekomstige bewoners. Een professionele schoonmaak door een schoonmaakteam als dat van Margron Schoonmaak is dan ook van belang.

Woning schoonmaken met spoed

Omdat de lijkgeur nog rondhangt en het lijkvocht nog ligt is het van belang om snel aan de slag te gaan. De lijkgeur en het lijkvocht trekken namelijk in muren en vloeren. Dit zorgt ervoor dat des te langer er wordt gewacht het verwijderen van het lijkvocht en het neutraliseren van de lijkgeur moeilijker wordt.

Kosten schoonmaak na overlijden

De kosten van een schoonmaak na overlijden is erg lastig te bepalen. Dit is afhankelijk van allerlei factoren. Om een goede offerte te kunnen uitbrengen zullen wij u dan ook allerlei dingen vragen aan de telefoon. Factoren die invloed hebben op de kosten van een schoonmaak na overlijden:

  • De grootte van de aangedane ruimtes;
  • De staat van ontbinding van de overledene;
  • De intensiteit van de lijkgeur en de bronnen daarvan;
  • De mate waarin de lijkgeur en het lijkvocht zijn doorgedrongen in muren en vloeren;
  • Het type vloer;
  • Het aantal meubels dat specialistisch ontruimd moet worden doordat de lijkgeur daar in is gaan zitten.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies of een vrijblijvende offerte. Dit kan 7 dagen per week, van 08.00 tot 22.00, via 06 – 44 18 16 21.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze expert Ron Slaats.