Kosten schoonmaak na overlijden

Wat kost het laten schoonmaken van een woning na overlijden? Dit is een vraag die wij vaak gesteld krijgen. Dit is echter afhankelijk van meerdere factoren. Om tot een goede prijsindicatie te komen zullen wij altijd eerst een vrijblijvende offerte uitbrengen. Indien u telefonisch contact met ons opneemt zijn wij vaak direct beschikbaar om een afspraak in te plannen, Op die manier weet u direct waar u aan toe bent. Wel zo prettig wanneer er sprake is van een schoonmaak na overlijden.

Het belang van een professionele schoonmaak

Het is van cruciaal belang dat u door een professioneel team de schoonmaak na overlijden laat uitvoeren. Er komen namelijk allerlei gevaarlijke bacteriën vrij nadat een lichaam is ontbonden. Daarbij komt ook nog eens kijken dat wanneer een lichaam langere tijd levenloos heeft gelegen er ongedierte op af komt. Het is daarbij ook zo dat de extreem uitgesproken lijkgeur voor velen niet te overzien is. Dit leidt vaak tot heftig braken. De juiste uitrusting tijdens een schoonmaak van het lijkvocht en het neutraliseren van de lijkgeur is dus erg belangrijk.

Factoren die van invloed zijn op de prijs

Zoals eerder genoemd is de prijs voor een schoonmaak na een overlijden afhankelijk van meerdere factoren, onder andere:

  • De grootte van de aangedane ruimtes;
  • De staat van ontbinding van de overledene;
  • De intensiteit van de lijkgeur en de bronnen daarvan;
  • De mate waarin de lijkgeur en het lijkvocht zijn doorgedrongen in muren en vloeren;
  • Het type vloer;
  • Het aantal meubels dat specialistisch ontruimd moet worden doordat de lijkgeur daar in is gaan zitten.

Deze factoren lopen wij allen langs tijdens een telefoongesprek. Op die manier kunnen wij snel een offerte voor u uitbrengen. Op die manier kunnen wij vaak al binnen 24 uur uw woning schoonmaken.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies of een vrijblijvende offerte. Dit kan 7 dagen per week, van 08.00 tot 22.00, via 06 – 44 18 16 21.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze expert Ron Slaats.