Schoonmaak na overlijden Eindhoven

Heeft u een sterfgeval in Eindhoven of in de buurt van Eindhoven? Bent u op zoek naar een professionele schoonmaakploeg om de ruimte waarin het overlijden heeft plaatsgevonden schoon te maken? Dan bent u bij Margron Schoonmaak aan het juiste adres.

Het overlijden van een kennis of familielid kan- naast verdriet natuurlijk- de nodige stress met zich meebrengen. Er moet vaak veel geregeld worden, van de uitvaart tot het sorteren van spullen. Logisch dat de schoonmaak van de ruimte waarin uw naaste is overleden nét een zorg te veel is. Wij helpen u graag door de schoonmaak na overlijden in Eindhoven op ons te nemen.

Waarom een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren?

Schoonmaak na overlijden is geen klus voor amateurs. Het is soms overweldigend om de ruimte waarin iemand is gestorven te betreden. Zo’n beeld laat je niet snel los. Daarnaast zijn de geuren en sporen van een overlijden niet eenvoudig te verwijderen. Ook kleven er gezondheidsrisico’s aan het schoonmaken na overlijden. Heeft u te maken met een sterfgeval in Eindhoven? Dan doet u er goed aan om een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren.

Is het gevaarlijk om de ruimte waar een lichaam heeft gelegen te betreden?

Heeft u een sterfgeval in Eindhoven of in de buurt van Eindhoven en moet de ruimte worden schoongemaakt waarin het overlijden zich heeft afgespeeld? Het is raadzaam dat u experts in de arm neemt. Aan de schoonmaak na een sterfgeval kleven gevaren voor de gezondheid. Als iemand overlijdt begint binnen vijftien minuten het ontbindingsproces. Geen fijn onderwerp om over na te denken, maar het is wel belangrijk om te benoemen met het oog op de gezondheidsrisico’s.

Als een lichaam in ontbinding treedt, laat het lichaam vocht los en dat vocht slaat neer in de ruimte. Zo wordt de plek waar het lijk ligt een broedplaats van schadelijke bacteriën die ziektes mee kunnen brengen. Is er bloed aanwezig in de kamer? Pas op! Ook daarin kunnen ziekteverwekkers zich schuilhouden. Naast bacteriën en virussen kan er ongedierte op lijken afkomen.

Als vakkundige schoonmaakploeg zijn wij op deze risico’s voorbereid. Wij weten raad bij schoonmaak na overlijden in alle soorten en maten, ook als het een niet-natuurlijke of minder vreedzame dood betreft (denk aan suïcide of moord). Wij werken met chirurgische precisie en werken met respect voor de overledene en de nabestaanden. Wij dragen beschermende kleding en gezichtsbescherming en en we hanteren de juiste hulpmiddelen om de ruimte onschadelijk te maken. Als professionals weten wij bij Margron Schoonmaak hoe we vlekken, lijklucht en schadelijke stoffen moeten verwijderen. Daarnaast voeren we de aangedane meubelen af. U kunt ons vandaag nog inschakelen voor schoonmaak na overlijden in Eindhoven.

Wat kost het?

Vanzelfsprekend wilt u graag weten wat de prijs is van een schoonmaak na overlijden in Eindhoven of in de buurt van Eindhoven? De kosten hangen echter af van de specifieke omstandigheden. We bespreken van tevoren vrijblijvend de situatie met u en aan de hand daarvan maken we een passende offerte. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan! De factoren die meespelen in de prijs zetten wij voor u op een rijtje.

  • De omvang van de ruimte waarin het overlijden zich heeft afgespeeld.
  • De fase van ontbinding van het lijk (als iemand net is overleden is de ruimte vaak minder vervuild dan wanneer iemand pas na een aantal dagen of weken gevonden wordt).
  • De sterkte van de lijklucht
  • De soort vloer (tegels zijn natuurlijk makkelijker te reinigen dan bijvoorbeeld tapijt)
  • De intensiteit waarmee de lijklucht en de lichaamsvloeistoffen meubels, muren en vloeren hebben aangetast.
  • De hoeveelheid spullen en meubels die we moeten meenemen 

Schoonmaak na overlijden Eindhoven

Wij kunnen de reiniging na overlijden vaak al binnen 24 uur aanpakken. Dus heeft u hulp nodig bij de schoonmaak na overlijden in Eindhoven? Neem gerust contact met ons op voor een schoonmaak na overlijden in Eindhoven. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze expert Ron Slaats.