Schoonmaak na overlijden Amsterdam

Het zelf schoonmaken na een overlijden kan emotioneel zwaar zijn voor de nabestaanden, Magron Schoonmaak is de specialist in Amsterdam bij schoonmaak na een overlijden, Wij ontzorgen u bij het schoonmaken, ontsmetten en ontgeuren van een woning. Daarbij gaat het vaak om grote hoeveelheden mogelijk gevaarlijke lichaamsvloeistoffen. Deze lichaamsvloeistoffen kunnen drager zijn van schadelijke ziekteverwekkers, bacteriën of virussen.

Margron Schoonmaak is de specialist in Amsterdam als het gaat om schoonmaak na overlijden. Wij kunnen binnen een paar uur al ter plaatse zijn. Wij zijn bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Margron schoonmaak voert schoonmaak na overlijden uit in heel Nederland. Wij werken met de garantie dat uw woning na oplevering geurvrij is. Uiteraard mits het budget toereikend is voor de ernst van de situatie.
Margron Schoonmaak kan naast schoonmaak na overlijden in Amsterdam nog meer specialistische schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren.

 • Reiniging van een zeer vervuilde woning door verzameldwang of verwaarlozing;
 • Schoonmaak van een plaats delict;
 • Schoonmaak na overlijden;
  Specialistische schoonmaak en reiniging bij lijkvocht;
 • Het ontruimen en reinigen van een woning waarin een hennepkwekerij is aangetroffen;
 • Dieptereiniging bij zeer hardnekkige geuren
  Schoonmaak van ruimtes, woningen en bijvoorbeeld schepen waarbij sprake is van besmetting met het coronavirus
 • Afvoeren van aangedane spullen en inboedel 
 • Woningontruiming na overlijden 

Is schoonmaken na overlijden gevaarlijk?

Sommige mensen kiezen ervoor om een schoonmaak na overlijden zelf uit te voeren. Lichaamsvloeistoffen kunnen een groot aantal potentieel besmettelijke bio gevaarlijke stoffen bevatten die u schade kunnen berokkenen. Er is een risico dat personen worden blootgesteld aan door bloed overgedragen ziekteverwekkers.  Denk hierbij aan HIV, Hepatitis B en C, MRSA, en andere potentieel gevaarlijke stoffen. Daarom is een goede reiniging, ontsmetting en eventuele sanering nodig. Dit om de veiligheid van het pand weer te garanderen.

Of het nu gaat om een plaats lijkvinding of het schoonmaken van een plaats delict in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat alle mogelijk gevaarlijke zaken verwijderd worden, zodat het huis daarna weer veilig bewoond kan worden.

Schoonmaak en ontruimen voor oplevering

Als u dat wenst, kunnen wij uw woonruimte weer in orde brengen voor bewoning of verhuur.
Bovendien verwijderen wij indien nodig verontreinigd meubilair en voorwerpen die niet meer gebruikt kunnen worden. Dit uiteraard vanwege de aanwezige geuren.
Indien nodig wordt daarna een doeltreffende ongediertebestrijding uitgevoerd. Daarna kunnen de woonruimten zonder meer weer gebruikt worden.

Magron schoonmaak reinigt, ontsmet, desinfecteert en ontdoet uw huis van geuren in het geval een schoonmaak na overlijden. Wij zijn voor u actief in Amsterdam en omgeving. Bel of mail ons gerust als u vragen heeft.

Wat zijn de kosten?

Uiteraard wilt u graag vooraf de kosten voor de schoonmaak na overlijden weten. Dit is echter afhankelijk van de situatie. Schoonmaak na overlijden is altijd maatwerk.

De kosten van een schoonmaak na overlijden in Amsterdam zijn afhankelijk van verschillende factoren die van invloed zijn op het kostenplaatje. 

 • Grootte aangetast gebied
 •  ontbindingstoestand overleden persoon
 •  Mate van penetratie lijkgeur in omgeving en objecte
 • Opleveringsvoorwaarden pandeigenaar

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Vraag nu een offerte aan voor schoonmaak na overlijden in Amsterdam.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze expert Ron Slaats.