Desinfecteren van een woning na overlijden

Na een onopgemerkt overlijden ligt een lichaam vaak langere tijd in een woning. 
Desinfecteren, lijkgeur verwijderen, aangedane inboedel afvoeren. Margron Schoonmaak kan het hele plaatje voor u verzorgen. 
Wij werken discreet, wat zich onder meer uit in een bedrijfsbus zonder reclame. Ook gaan wij zeer discreet om met zaken die wij aantreffen op de plaats lijkvinding of plaats delict.

Schoonmaak na lijkvinding

Wij voeren schoonmaak na lijkvinding in heel Nederland, België en Duitsland uit. We desinfecteren de woning, verwijderen lijklucht en voeren bio medisch afval af. 
Wij zijn meer dan “een poetsdienst na overlijden”. Een schoonmaak na overlijden vraagt om een specialistische aanpak. 

Huis leeghalen en schoonmaken

Naast de specialistische schoonmaak worden meubelen met lijkvocht of andere lichaamsvloeistoffen afgevoerd. Uiteraard in overleg met u. Soms wil de klant dat bepaalde meubels of spullen die verontreinigd zijn met lijkvocht schoongemaakt worden. In overleg kunnen we dan kijken wat er mogelijk is.  We kunnen na de schoonmaak na overlijden ook de ontruiming verzorgen.

Huis leeghalen na overlijden

Wanneer u ons na de schoonmaak na overlijden ook wilt inschakelen om te ontruimen is dat mogelijk. We kunnen na de specialistische schoonmaak een vrijblijvende prijsopgave neerleggen voor de ontruiming. 

Vervuild huis schoonmaken

We worden ook regelmatig gevraagd om een woning te reinigen waar niet alleen sprake is van een plaats lijkvinding, maar waar de woning ook vervuild is. Eén vervuild huis schoonmaken in combinatie met een schoonmaak na overlijden brengt vaak extra risico’s met zich mee. Zeker wanneer het de woning van een zogenaamde hoarder betreft. 

Een vervuild huis kunnen wij reinigen en ook hier kunnen we de woning naderhand ontruimen.

Desinfecteren van een woning na overlijden

Bel ons gerust wanneer u meer informatie wenst aangaande een schoonmaak na lijkvinding. We kunnen u dan meer uitleg geven met betrekking tot uw specifieke situatie. We kunnen u een vrijblijvende prijsopgave geven voor het desinfecteren van de woning en de verdere schoonmaak na overlijden.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze expert Ron Slaats.